Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Mercè exhaureix totes les entrades previstes per assistir als concerts del BAM i Acció Cultura Viva

Malgrat la pandèmia, i seguint en tot moment els requeriments de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament de Barcelona segueix treballant perquè les festes de la Mercè siguin una realitat. En l’edició d’enguany encara es manté el control d’aforaments i la reserva prèvia. Els 23 espais d’activitat previstos disposen d’un aforament d’entre 200 i 3.000 localitats, amb un total de 100.000 entrades disponibles.

Aquest matí s’ha obert la reserva per poder assistir als concerts programats al BAM i Acció Cultura Viva. Tot i ser plenament conscients de la impossibilitat de poder atendre la multitudinària demanda que tenen els concerts programats en el marc de la festa, l’Institut de Cultura ha posat a disposició de la ciutadania les primeres 7.500 entrades. Malauradament, no ha estat possible que la plataforma informàtica gestionés amb la celeritat exigible el gran volum de peticions rebudes en molt poc temps. Les entrades s’han exhaurit en un parell d’hores.

En aquest sentit, l’Ajuntament lamenta les molèsties ocasionades en el procés de reserva i treballa en la millora d’un sistema que els propers dies seguirà fent reserva d’entrades. En el capítol d’incidències destacar que s’han detectat perfils que tenen la intenció de vendre les entrades. L’Ajuntament vol recordar que tots els concerts programats a la Mercè, així com el conjunt de la programació de la festa, són gratuïts i fa una crida a no comprar cap entrada. Totes les reserves seran revisades abans d’accedir als diferents recintes i es comprovaran les identitats.

Demà dimecres, a partir de les 10 del matí, s’obrirà la reserva pels concerts de Música Mercè, amb un total de 37.800 entrades disponibles. Dijous 16 serà el torn de les 57.700 entrades corresponents a les activitats de MAC festival i activitats de cultura popular.  Pel que fa a la logística prevista, els espectacles musicals permeten un màxim de dues entrades per reserva, i les activitats tradicionals i les arts de carrer, fins a tres entrades per cada reserva.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.