Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Ministeri de Cultura i Esport, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen per activar el projecte de construcció de la biblioteca pública estatal

L’espai serà un referent en serveis bibliotecaris i lectura per a la ciutadania

El Ministeri de Cultura i Esport, a través de la Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura; la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Promoció i Biblioteques, i l’Ajuntament de Barcelona han reprès les reunions per a la construcció de la Biblioteca Pública Estatal a Barcelona.

Les tres administracions han posat de manifest de manera conjunta la seva voluntat de dur a terme el projecte, estratègic en matèria cultural per a la ciutadania de Barcelona.

10_09_21_Reunió interadministrativa Biblioteca Provincial
Està previst que la biblioteca, la primera de titularitat estatal que albergarà la ciutat de Barcelona, ​​s’ubiqui a l’Estació de França.

La reunió s’ha desenvolupat en un pla tècnic per estudiar el punt en què es troba el projecte i determinar calendari i pressupost i les accions futures a realitzar.

La trobada s’ha produït en el marc de la Comissió Mixta de Seguiment del projecte, que s’ha reunit a Barcelona per primera vegada des de 2014.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.