Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació d’Arts de Carrer i de Cultura Popular de la Mercè 2021

El proper dilluns, 13 de setembre, a les 11 hores, al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) tindrà lloc la presentació de la programació del Mercè Arts de Carrer (MAC) i dels actes de Cultura Popular de les festes de la Mercè 2021. L’acte anirà a càrrec del Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat,Jordi Martí; de la directora artística del MAC, Marta Almirall, i del director dels actes tradicionals de la Mercè,Xavier Cordomí. A la roda de premsa també participaran les persones que han estat encarregades de programar els diversos espais on tindran lloc les activitats.

ATENCIÓ MITJANS 
La roda de premsa també podrà seguir-se en streaming a través del web de Barcelona Cultura.

Els periodistes que vulguin fer alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.