Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jordi Martí assisteix a la inauguració de la Setmana del Llibre en Català

El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, assistirà demà, divendes, 10 de setembre, a la inauguració de la Setmana del Llibre en Català. L’acte tindrà lloc a les 20 hores al Moll de la Fusta (Escenari 1, accés més proper a la Via Laietana), i comptarà també amb la participació de la Consellera de Cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, el president de la Comissió Organitzadora de la Setmana del Llibre en Català,  Joan Carles Girbés, i el President de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana, Joan Sala.

La 39a edició de la Setmana del Llibre en Català tindrà lloc del 10 al 19 de setembre amb la participació de 227 expositors repartits en 69 mòduls. En total es recullen 270 novetats editorials, desenes de milers de títols de fons i 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal de proximitat, i s’oferiran prop de 250 activitats.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.