Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jordi Martí assisteix a la presentació de l’Ars Electronica Garden Barcelona 2021 

El tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Jordi Martí, intervindrà demà, dimecres 8 de setembre, en la presentació de l’ Ars Electronica Garden Barcelona 2021. L’acte tindrà lloc a les 10.45 al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica (Carrer de Concepción Arenal, 165) i comptarà també amb la participació de la consellera de cultura de la Generalitat, Natàlia Garriga, i el rector de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep A. Planell Estany.
Per segon any consecutiu, Barcelona participa a l’ Ars Electronica Festival for Art, Technology & Society, el festival més important del món dedicat a l’art electrònic i les diferents expressions de la creativitat contemporània relacionada amb les noves tecnologies. Del 8 al 12 de setembre, juntament amb més de cent ciutats de tot el món, Barcelona organitza un dels gardens, que se sumen físicament i virtual a la seu principal del festival a la ciutat austríaca de Linz.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.