Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació musical de la Mercè 2021

Dilluns, 6 de setembre, a les 12 hores, al pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99) ha tingut lloc la presentació de la programació musical de les festes de la Mercè 2021. L’acte ha anat a càrrec del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados; el comissari de Música Mercè, Jordi Turtós; la Cooperativa de producció artística L’Afluent, amb Ikram Bouloum, Aïda Camprubí, Sergi Egea Artur Estrada i encarregada del comissariat del BAM, i Anna Cerdà i Carles Llàcer, co-coordinadors de l’Acció Cultura Viva.

Durant la roda de premsa també hi ha hagut les actuacions musicals de  Gessamí Boada,  Kai Landre i  Flamenco Queer, que són alguns dels grups que participaran a les festes de La Mercè d’enguany.

 

Vídeo de la roda de premsa

Material Gràfic

Dossier_premsa_Mercè_BAM_2021

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.