Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de La Mercè 2021  

Dimecres, 1 de setembre, a les 11 hores, al Pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la  presentació de les festes de la Mercè 2021. En l’acte es presentarà la persona encarregada de fer el pregó i l’autor de la il·lustració del cartell, també es detallarà com es desenvoluparan els diferents actes que conformen el programa festiu previst d’enguany.

La roda de premsa anirà a càrrec de l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i del Tinent d’alcaldia, de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat,  Jordi Martí, amb la participació de la persona que llegirà el pregó de la festa d’enguany i l’autora del cartell.

INFORMACIÓ IMPORTANT 
La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 15 persones, previ registre a  https://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa ( https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Els periodistes que vulguin fer alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.