Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Maria Callís Cabrera, nova codirectora del festival Barcelona Poesia

Cabrera

La poeta i rapsoda Maria Callís Cabrera serà la nova codirectora del festival literari Barcelona Poesia, juntament amb el poeta i recitador Josep Pedrals, que va entrar al programa l’edició 2020. Maria Callís pren el relleu de la poeta i gestora cultural Mireia Calafell, que n’ha estat codirectora entre el 2018 i el 2021.

Maria Callís Cabrera (Girona, 1983) és llicenciada en Filologia Catalana i ha cursat un programa de doctorat en Lingüística Catalana a la Universitat de Barcelona. Ha treballat més de deu anys com a professora associada al Departament de Filologia Catalana d’aquesta universitat.

Actualment corregeix, tradueix i edita per a diverses editorials, i imparteix cursos de poesia per a llibreries i escoles d’escriptura.

Ha publicat tres llibres de versos: Jonàs (Premi Amadeu Oller 2004), La matinada clara (2009) i La ciutat cansada (Premi Carles Riba 2016).

És rapsoda dels projectes musicals El pèsol feréstec i Vladivostok, i coordina el fanzín d’art i poesia autoeditat Cor pelut.

Descarrega el fitxer
@Maria Dias IMG_9468_1
Descarrega el fitxer
@Arnau Segui IMG_0169

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.