Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El MUHBA Oliva Artés presenta l’exposició ‘Barcelona & futbol. El gran joc social del segle XX’

Dimecres 21 de juliol, a les 11 hores, tindrà lloc la presentació de l’exposició Barcelona & futbol. El gran joc social del segle XX al Muhba Oliva Artés (Espronceda, 142-146, cantonada amb carrer Marroc). La mostra repassa l’impacte del futbol a la ciutat i la seva contribució a la construcció social de Barcelona al llarg del segle XX a través d’obres provinents de diferents arxius, museus i entitats esportives. El mateix 21 de juliol a les 18 hores tindrà lloc l’obertura-col·loqui de l’exposició. La mostra es podrà visitar prèvia reserva al web del MUHBA.

La presentació anirà a càrrec del director del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA), Joan Roca; la coordinadora del projecte del MUHBA, Marta Iglesias, i els comissaris de l’exposició, Xavier Pujades, professor titular en Història de l’Esport (URL), investigador principal del Grup de Recerca i Innovació en Esport i Societat, i Carles Santacana, doctor en Història, especialitzat en història cultural, historia social de l’esport i història del franquisme.

ATENCIÓ MITJANS 
Cal confirmar assistència a mmartinezj@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.