Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la col·lecció d’obres d’art contemporani adquirides per formar part del fons d’art de la ciutat

El proper dijous, 15 de juliol, a les 12:30 hores, al Pati del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc la presentació de les obres que entraran a formar part del fons d’art de la ciutat. L’acte comptarà amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, acompanyat d’Antònia Maria Perelló, Conservadora i cap de la Col·lecció MACBA que participarà en representació del jurat; Quique Peinado, galerista i president d’Art Barcelona que participarà en representació dels galeristes, i Lola Lasurt, en representació dels artistes seleccionats.

El procés de compra ha estat articulat pel MACBA Museu d’Art Contemporani de Barcelona, i les obres adquirides formaran part del Fons d’Art de l’Ajuntament de Barcelona, que les dipositarà en les diferents col·leccions de la ciutat i garantirà la seva circulació i visibilització. L’impuls d’aquesta mesura, presentada el passat mes d’octubre en el marc del tercer pla de suport al teixit cultural de la ciutat, compleix amb el doble objectiu de reconèixer i patrimonialitzar generacions que no estan plenament representades als fons públics i de fer arribar recursos al conjunt del teixit vinculat a l’art a Barcelona.

 

ATENCIÓ MITJANS

A les 12:20 hores tindrà lloc una foto de grup amb els artistes escollits en aquesta convocatòria.

Per fer seguiment presencial de la roda de premsa cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat. La presentació es podrà seguir també en directe a través del web de Barcelona Cultura.

Els periodistes que vulguin fer les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.