Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita al Campus de pràctiques d’arqueologia d’El Born CCM

El proper dimarts 13 de juliol, a les 12 hores, El Born Centre de Cultura i Memòria (El Born CCM) (pl. Comercial, 12) organitza una visita per premsa a les intervencions al conjunt arqueològic del Born, que es fan en el marc del Campus de pràctiques d’arqueologia. Es podran veure les tasques arqueològiques que s’hi duen a terme i conèixer alguns dels alumnes que hi participen.

Atendran els mitjans: el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura, Carles Vicente, el responsable d’Intervencions del Servei d’Arqueologia de Barcelona, Josep Pujades,  i la responsable de l’Àrea de Continguts i Recerca d’El Born CCM, Anna Molina.

Cal confirmar assistència a comunicacioelbornccm@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.