Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Suspeses les funcions de l’espectacle ‘FIQ (Desperta’t!)’ del Groupe Acrobatique de Tanger

De mutu acord amb la companyia, el Grec Festival de Barcelona suspèn les dues funcions de l’espectacle de Circ FIQ (Desperta’t!) del Groupe Acrobatique de Tanger, que estaven previstes per a avui, divendres 9, i demà, dissabte 10 de juliol, al teatre Grec, per haver detectat un cas de Covid-19 entre els membres de la companyia.

En aplicació dels protocols implementats pel festival, aquestes persones i els seus contactes directes seguiran les mesures d’aïllament marcades per les autoritats sanitàries.

Des de l’Institut de Cultura de Barcelona se seguirà amb atenció l’evolució de la situació sanitària i s’aplicaran totes aquelles mesures necessàries per seguir vetllant per la seguretat dels artistes, treballadors i públic.

A les persones que tingui localitats se’ls retornarà l’import de l’entrada pel mateix sistema que va ser adquirida, a partir de les 24 hores següents de la data de suspensió i fins a un mes després de la data en què hauria tingut lloc la funció.

El Groupe Acrobatique de Tanger és un col·lectiu nascut l’any 2003 per iniciativa de Sanae El Kamouni, compromesa amb la tasca de portar al llenguatge contemporani una de les grans mostres de la cultura popular marroquina: les acrobàcies. En anteriors edicions del Festival Grec s’han pogut veure els seus espectaclesTaoub (2008), Chouf Ouchouf (2010), Azimut (2013) i Halka (2017).

El Festival i la companyia s’han compromès a trobar una nova data d’actuació per una propera edició del Grec Festival de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.