Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Rodes de premsa del Grec Festival de Barcelona del 12 al 18 de juliol  

  • Dilluns, 12 de juliol

A les 12:30 hores // Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99)  i virtualment al  web de Barcelona Cultura //  Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà Paraíso de los negros acompanyat per la coreògrafa i bailaora María Pagés.

  • Dimarts, 13 de juliol

Horari a definir  // Lloc: Zoom // Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà Broken Chord, amb el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana, acompanyat de Joan Oller, director general del Palau de la Música Catalana, i Gregory Maqoma, creador i director de l’espectacle.  Cal inscripció prèvia enviant un correu a grecfestival_premsa@bcn.cat. Les persones que facin la petició, rebran les instruccions de connexió abans de la trobada.

A partir de les 10 hores // 
Lloc: Teatre Lliure (Plaça de Margarida Xirgu, 1) // Entrevistes: Dear Winnie amb Michael De Cock (director artístic KVS), Gerardo Salinas (dramaturg KVS i co dramaturg DW), Junior MthombeniFikry El Azzouzzi i Cesar Jensens.  Cal confirmar assistència a lidiagimenezramos@gmail.com o grecfestival_premsa@bcn.cat 

A les 17 hores // Lloc: Teatre Lliure (Plaça de Margarida Xirgu, 1) // Entrevistes i fotos de família amb la companyia: Dear Winnie amb les actrius Gloria Boateng, Andie Dushime, Denise Jannah, Tutu Puoane, Ntjam Rosie, Jade Wheeler, Mahina Ngandu, Saar Niragire De Groof Ntando Cele.  Cal confirmar assistència a lidiagimenezramos@gmail.com o grecfestival_premsa@bcn.cat 

A les 17:30 hores // Lloc: Mercat de les Flors, sala Ovidi Montllor (c. Lleida, 59) // Passi de gràfics i entrevistes: NUYE, de Companyia de circ”eia”  . Cal confirmar assistència a oriol@comedianet.com 

  • Dimecres, 14 de juliol

A les 11 hores  // Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99)  i virtualment al web de Barcelona Cultura  // Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, i Josep Maria Pou, director artístic del Teatre Romea, presentaran La casa de los espíritus, amb Carme Portaceli, Anna Maria Ricard, Francesc Garrido, Carme Conesa, Miranda Gas Jordi Collet.

A les 12:15 hores // Lloc: Teatre Goya (c. de Joaquín Costa, 68) // Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, les actrius i actors de T de Teatre, i el directorAlfredo Sanzol presentaran l’espectacle Delicades i faran un repàs dels 30 anys de trajectòria de la companyia. A posteriori es faran fotografies i entrevistes amb la companyia a l’escenari del teatre.

A les 20 hores // Lloc: Teatre Goya (c. de Joaquín Costa, 68) // Assaig General (per gràfics). Tots aquells mitjans que necessitin enregistrar imatges pròpies, podran venir a enregistrar un fragment de l’assaig general (només fotografia i vídeo).  Cal confirmar assistència a marta@lacosta.cat 

  • Divendres, 15 de juliol

A les 11 hores  // Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99)  i virtualment al web de Barcelona Cultura  // Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà Samsó acompanyat per Brett Bailey.

A les 12 hores
 // Lloc: Palau de la Virreina. Espai Lab (a la planta baixa de La Rambla, 99)  i virtualment al web de Barcelona Cultura  // Cesc Casadesús, director del Grec Festival de Barcelona, presentarà en roda de premsa alguns dels espectacles del festival d’enguany.

  • To like or not to like, amb Ada Vilaró
  • Dale Recuerdos, amb Didier Ruíz


ATENCIÓ MITJANS:

Els periodistes que vulguin assistir de manera presencial a les rodes de premsa ho han de confirmar enviant un mail a   grecfestival_premsa@bcn.cat 

Els periodistes que vulguin fer preguntes en directe a través de missatges de text, podran enviar-les al número de telèfon 626 052 507. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.