Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
S’inicien les obres del nou equipament públic que acollirà la Biblioteca de Sarrià

El nou equipament tindrà un pressupost de més de 14 milions d’euros i una superfície de 5.400 metres quadrats

A més de la biblioteca, l’edifici acollirà noves dependències municipals i una sala polivalent

Foto

 

L’Ajuntament de Barcelona va iniciar a finals de juny les obres del nou equipament públic que acollirà la nova Biblioteca de Sarrià que s’ubicarà a la parcel·la situada al passeig de la Bonanova, número 119-121, cantonada amb la plaça de Sarrià, al districte de Sarrià – Sant Gervasi. Les obres estan previstes que finalitzin el mes de juliol de l’any 2023 i tenen un pressupost previst de 14.615.093,90 € (IVA inclòs).

Aquest és un dels projectes destacats en el Pla d’Actuació Municipal (PAM) i una vella reivindicació dels veïns de Sarrià que fa anys que reclamen aquest equipament públic, que es durà a terme d’acord amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona. Aquesta serà la quarta biblioteca del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

El nou equipament ocuparà en planta una superfície d’uns 1.000 m2 i constarà de planta baixa i tres plantes pis més terrat i acollirà, no només la Biblioteca amb una superfície de 1.600 m2, sinó també una sala polivalent i els serveis tècnics del Districte, de manera que es convertirà en un espai sociocultural de referència per als ciutadans i les entitats del barri. En total, 5.397 m2 construïts.

 

Descarrega el fitxer
Dossier de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.