Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Daniel Granados assisteix a la presentació de l’Anuari de la Música 2021

El proper dilluns, 5 de juliol, a les 12 hores, a la Sala Mompou de la SGAE (Passeig de Colom, 6) i per streaming a través de www.arcatalunya.cat i www.enderrock.cat, tindrà lloc la presentació de  l’Anuari de la Música, una publicació que editen conjuntament des de fa 20 anys l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya (ARC) i el Grup Editorial Enderrock.

A l’acte, que estarà presentat per Jordi Gratacòs (ARC) i Lluís Gendrau (Grup Enderrock), hi intervendrà el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i Miquel Curanta, de l’ICEC. També es comptarà amb la participació de representants de l’Acadèmia Catalana de la Música i les associacions sectorials de la indústria del directe (ARC), les sales (ASACC) i les companyies discogràfiques (APECAT i PAF), amb qui s’han elaborat les dades i conclusions de cada àmbit.

L’Anuari de la Música ofereix un balanç amb anàlisisestadístiquesarticles de valoració i d’opinió amb gràfiques i rànquings. Aquestes dades es complementen amb reportatges i entrevistes amb la participació de més d’un centenar de veus representatives del sector i dels artistes més destacats. Enguany, la publicació recull les dades de l’impacte de la covid-19 en els creadors i la indústria musical.

IMPORTANT – ACREDITACIÓ MITJANS

Els mitjans de comunicació podran participar a la roda de premsa en format presencial enviant una sol·licitud amb el nom del mitjà, nom, cognoms i DNI a Grup Enderrock / Helena Morén – anuari@enderrock.cat (93 237 08 05) o ARC / Gemma Puig – administracio@arcatalunya.cat (93 302 70 24 / 655 454 121)

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.