Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ada Colau assisteix a la inauguració del Grec Festival de Barcelona

Diumenge27 de junya les 22 hores, al Teatre Grec, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, assistirà a l’espectacle inaugural del Grec Festival de Barcelona, l’adaptació teatral de la novel·la Carrer Robadors de Mathias Enard, dirigida per Julio Manrique. A la inauguració també hi assistirà el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats.

Des del diumenge 27 de juny i fins al 31 de juliol, el Grec 2021 acollirà prop d’ un centenar de propostes en 4 0 espais de la ciutat de Barcelona amb algunes reprogramacions de 2020, i 28 activitats paral·leles en 20 espais més.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.