Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arxiu Històric presenta l’exposició “Quan plovien octavetes. Clandestinitat, premsa i propaganda antifranquista”

El proper dilluns 28 de juny, a les 12 hores, l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona (AHCB) (Santa Llúcia, 1), presenta l’exposició Quan plovien octavetes. Clandestinitat, premsa i propaganda antifranquista. La mostra posa en valor la propaganda clandestina (premsa, octavetes, fulls volanders…) en la lluita antifranquista i la col·lecció que es conserva al mateix arxiu, una de les més importants de Catalunya, formada a partir  de les donacions privades, de partits, entitats i organitzacions diverses.

A la presentació hi assistiran el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura, Carles Vicente, la directora de l’AHCB, Núria Bosom i el comissari de l’exposició, Manel Risques Corbella. La mostra es podrà visitar del 29 de juny al 29 de gener de 2022.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.