Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Departament de Cultura i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona han reprès avui les reunions bilaterals

La consellera Natàlia Garriga i el tinent d’alcaldia Joan Subirats han fet una primera presa de contacte per treballar la coordinació entre el departament i l’àrea

 

f097418a-1940-41fa-b92c-01c246223c24 (1) a6c1dd33-2b82-4ebb-a994-209892d634f8 9cc3fe18-db34-431c-b160-6291472e7857

El Departament de Cultura i l’Ajuntament de Barcelona han reprès avui les reunions bilaterals. A la trobada, que ha tingut lloc al Palau Marc, s’ hi ha reunit la consellera de Cultura, Natàlia Garriga; el secretari general de Cultura, Jordi Foz; el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament, Daniel Granados; la gerent de l’Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Marta Clari; i la gerent de l’ICUB, Mònica Mateos.

Aquesta primera presa de contacte del nou equip del Departament de Cultura amb els responsables de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona ha servit per posar sobre la taula temes de governança, finançament i reptes de futur dels principals equipaments culturals de la ciutat i treballar en la coordinació entre l’Ajuntament i el Departament. La consellera Garriga i el tinent d’alcalde Subirats s’han emplaçat a seguir treballant en altres reunions.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.