Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració de l’exposició “Els arxius de Rockdelux (1986-2019)” amb motiu de la donació del fons de Rockdelux a la Biblioteca Vapor Vell
~ai-07d70425-4498-4c9b-bbb8-c8684f45f83d_Avui s’ha presentat  l’exposició “Els arxius de Rockdelux ( 1986-2019), realitzada amb motiu de la donació del fons de la revista Rockdelux a la Biblioteca Vapor Vell amb la participació de Daniel Granados, delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Santi Carillo, director de Rockdelux, Julian Figueres, director de la Biblioteca Vapor Vell i Carles Rodríguez, comissari de l’exposició.
Al maig de 2020 Rockdelux, una de les revistes més emblemàtiques del periodisme musical espanyol, amb seu a Barcelona, 35 anys de trajectòria i 394 números publicats, va haver de deixar de publicar-se en paper i reorientar-se al nou format digital actual: rockdelux.com.Va ser llavors quan va decidir donar el seu fons documental a la Biblioteca Vapor Vell ─especialitzada en músiques urbanes─, amb el propòsit de què el material que acollien els seus arxius estigués a l’abast de la ciutadania. Tot plegat, juntament amb el fons que la Biblioteca Vapor Vell ha anat  adquirint al llarg dels anys, conforma la col·lecció de música moderna més gran de Barcelona. Per difondre aquesta nova col·laboració, s’ha creat aquesta primera mostra entorn “Els arxius de Rockdelux (1986-2019)”.
144A9776144A9800IMG_7974

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.