Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de l’exposició “Balenciaga. L’elegància del barret” al Museu del Disseny de Barcelona 

El proper dimecres, 16 de juny, a les 12h tindrà lloc al Museu del Disseny de Barcelona (plaça de les Glòries 37-38) la presentació de l’exposició “Balenciaga. L’elegància del barret”. Amb més de vuitanta peces i una desena de conjunts, es tracta de la primera exposició internacional centrada en els barrets de Balenciaga creats als departaments de barreteria de la Casa d’alta costura a París i Madrid, des de finals dels anys trenta fins al tancament de les cases de Balenciaga el 1968.

La presentació comptarà amb la participació de Jaume Collboni, primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona;  Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona; Miren Vives , directora del Museo Balenciaga;  Igor Uria, comissari del Museo Balenciaga (Getaria); i  Sílvia Ventosa, comissària del Museu del Disseny.

ATENCIÓ MITJANS: 

Per assistir a la roda de premsa cal confirmar assistència a Esther Bonamussa al mail:
‎esther.bonamusa@equiposingular.com, o al telèfon 626 717 733.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.