Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona inaugura dues exposicions: Tot ordre es vol pur, una retrospectiva de Núria Güell, i La Transformació Sensible, a cura d’Oriol Fontdevila

Tot ordre es vol pur és una retrospectiva atípica, en la que Núria Güell reflexiona entorn al poder i les seves lleis morals, convidant a altres artistes a reinterpretar el seu treball al mateix temps que ella construeix noves propostes   

La Transformació Sensible és una mostra col·lectiva que qüestiona el concepte de bellesa, entesa com a principi organitzatiu i força motriu, i el seu rol i valor polític en el moment actual  

Del 19 de juny al 23 d’octubre de 2021, Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona acollirà Tot ordre es vol pur, una retrospectiva de Núria Güell (Plantes 1 i 2), i La Transformació Sensible, un projecte a cura d’Oriol Fontdevila (Espai zero), en el que participen Assemble Studio, Patricia Esquivias, Javier Peñafiel & Rita Rakosnik i Julia Ramírez-Blanco & Paula García-Masedo.

ATENCIÓ MITJANS: 

L’artista Núria Güell i el comissari Oriol Fontdevila, atendran a la premsa el proper divendres, 18 de juny, a les 10.30h al Centre d’Art (carrer Sant Adrià, 20), amb una visita guiada a ambdues exposicions.  

Tot ordre es vol pur Nuria Güell respon a la demanda d’una exposició retrospectiva amb cinc propostes noves i la complicitat de sis artistes, dos ex reclusos, diversos mossens i una monja youtuber. Es tracta d’una exposició entorn al poder, la moral, i la institució -com un dels seus principals dispositius-, que s’organitza en tres actes i un epíleg.

La transformació sensible La bellesa és un servei públic? Un dret social? Quin valor polític té la bellesa en el moment actual? En La transformació sensible, els creadors s’interroguen sobre el rol que exerceix la bellesa en el marc de les pràctiques artístiques i socials, i presenten diferents propostes amb què co-habitar la bellesa, o fer-nos-la nostra en tant que pràctica vital.

Per confirmar assistència: Mònica López-Ferrado. Comunicació i premsa Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani. mlopezfer@bcn.cat T: 678 41 99 97

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.