Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Cooperativa de producció artística L’Afluent guanya el concurs per programar el BAM per als propers quatre anys

 

» Per primer cop en els gairebé 30 anys del BAM el comissariat s’ha seleccionat per un concurs públic i serà una cooperativa l’encarregada de programar el festival

» L’Afluent és una cooperativa de serveis culturals creada el 2017 i especialitzada en el comissariat artístic, la contractació i la producció tècnica d’esdeveniments musicals, així com en la gestió integral de locals de música en directe

» El projecte guanyador uneix la tradició del BAM vers el foment i l’accés a nous llenguatges musicals a escala local i internacional, entomant els nous reptes entorn als formats i la vinculació dels contextos independents de la ciutat. El jurat ha destacat que “és una proposta de futur, un pont entre una proposta rupturista i una proposta continuista del BAM” 

 

Vídeo de la roda de premsa

Nota de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.