Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Cooperativa de producció artística L’Afluent guanya el concurs per programar el BAM per als propers quatre anys
(c) Valentí Viñas

 

» Per primer cop en els gairebé 30 anys del BAM el comissariat s’ha seleccionat per un concurs públic i serà una cooperativa l’encarregada de programar el festival

» L’Afluent és una cooperativa de serveis culturals creada el 2017 i especialitzada en el comissariat artístic, la contractació i la producció tècnica d’esdeveniments musicals, així com en la gestió integral de locals de música en directe

» El projecte guanyador uneix la tradició del BAM vers el foment i l’accés a nous llenguatges musicals a escala local i internacional, entomant els nous reptes entorn als formats i la vinculació dels contextos independents de la ciutat. El jurat ha destacat que “és una proposta de futur, un pont entre una proposta rupturista i una proposta continuista del BAM” 

 

Vídeo de la roda de premsa

Nota de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.