Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la proposta guanyadora per programar el BAM durant les properes edicions

El proper dimecres, 9 de juny, a les 11 hores, al Pati del Palau de la Virreina, el Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, fara pública la proposta guanyadora per programar el festival BAM, dins de les festes de la Mercè, per a les properes quatre edicions amb possibilitat de renovació d’un any més. La nova direcció del BAM també estarà present a la roda de premsa.

El procediment obert per a la presentació de projectes per a la direcció artística de programació del festival BAM es va endegar el passat mes de febrer, i les candidatures es podien presentar fins a meitat març. La valoració dels projectes l’ha dut a terme una comissió de persones de caràcter independent i vinculant, formada per perfils diversos com ara Consol Sáenz, crítica musical de Ràdio 4; Jordi Turtós, periodista musical i programador; Roger Roca, periodista musical; Blanca Martínez, periodista de El País i de El Bloque TV; Mònica Mateos, Gerenta de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), i Daniel Gelabert, Cap del departament de Festes de l’ICUB.

ATENCIÓ MITJANS
Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat. La roda de premsa també es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura.
Els periodistes que vulguin fer les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.