Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Picasso i el Museu Etnològic i de Cultures del Món presenten les exposicions Picasso i les joies d’artista i Joies baule i kàfir. Diàlegs amb Picasso

El proper dijous, 20 de maig, a les 11.30 hores, a la primera planta del Palau Finestres del Museu Picasso (accés per Montcada, 23), es presentarà en roda de premsa als mitjans de comunicació l’exposicióPicasso i les joies d’artista i la mostra Joies baule i kàfir. Diàlegs amb Picasso, del Museu Etnològic i de Cultures del Món.

A l’acte hi assistirà Salvador Garcia, co-comissari de la mostra al Museu Etnològic i de Cultures del Món iManon Lecaplain i Emmanuel Guigon, comissari de l’exposició Picasso i les joies d’artista.

Després dels parlaments, els comissaris realitzaran una visita comentada a les mostres, primer a l’exposicióPicasso i les joies d’artista i després a la mostra Joies baule i kàfirDiàlegs amb Picasso, al Museu Etnològic i de Cultures del Món.

L’exposició Picasso i les joies d’artista aborda per primera vegada el tema de la joieria artística en Picasso. Les peces de Picasso es complementen amb una selecció de joies d’artistes i s’acompanyen de fotografies i obra gràfica. En motiu de l’exposició s’ha fet una selecció de dibuixos i gravats de Picasso que formen part de la col·lecció permanent i on es representen personatges abillats amb algunes peces de joieria.

Joies baule i kàfir. Diàlegs amb Picasso, el Museu Etnològic i de Cultures del Món exposa una selecció de joies de la seva col·lecció, concretament unes peces de la cultura baule de l’Àfrica Occidental, així com un petit conjunt de joies afganes, de la cultura kàfir.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Per les restriccions d’aforament actuals és imprescindible la confirmació d’assistència al correu del departament de Premsa i Comunicació del Museu Picasso:  museupicasso_premsa@bcn.cat

Tots els mitjans – redactors i gràfics – que ho desitgin podran gravar o realitzar entrevistes, abans de la roda de premsa, a partir de les 10.00 hores.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.