Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 2a edició de la Biennal Ciutat i Ciència

 

El proper dimecres, 19 de maig, a les 11.30 hores tindrà lloc al pati de l’Institut d’Estudis Catalans (Carme, 47) la roda de premsa per donar a conèixer la programació i eixos temàtics de la Biennal Ciutat i Ciència 2021 que se celebrarà a la ciutat del 8 al 13 de juny.

La presentació anirà a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i els diferents comissaris de la Biennal:  Ricard Solé, professor d’investigació ICREA i director del Laboratori de Sistemes Complexos a la Universitat Pompeu Fabra; Núria Montserrat, professora de recerca ICREA a l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC); Pau Alsina, doctor en Filosofia i professor i investigador de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC); Irma Vilà i Òdena, enginyera multimèdia, comissària i investigadora d’art, ciència i tecnologia i professora a l’UOC; Begoña Román Maestre, filòsofa especialitzada en bioètica i en ètica en entorns professionals i organitzatius i professora a la facultat de filosofia de la Universitat de Barcelona (UB);  Toni Massanés, gastrònom i director de la Fundació Alícia; Marta G. Rivera Ferre, profesora de investigación de INGENIO (CSIC-UPV) i investigadora de la cátedra de Agroecologia de la. UVIC-UCC; Joan Font Fàbregas, doctor en Ciències Polítiques i investigador a l’Institut d’Estudis Socials Avançats de Còrdova, i  Àngel Ramírez Troyano, sociòleg i divulgador científic a l’Institut d’Estudis Socials Avançats (IESA-CSIC).

La Biennal Ciutat i Ciència reflexionarà sobre el coneixement des de la perspectiva dels límits a partir de diversos punts de vista com ara els avenços que estan marcant el futur, les implicacions ètiques d’aquests, l’estret vincle de la ciència amb l’art, la sociologia i la política, la igualtat de gènere en el món científic, la igualtat de drets i d’oportunitats, o la sostenibilitat del planeta i els reptes de l’alimentació sostenible.

ATENCIÓ MITJANS: 

Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat.  A partir de les 11.00 hores ja es podrà accedir a l’espai.

La roda de premsa també es podrà seguir en directe a través del web del Servei de Premsa de l’Ajuntament de Barcelona ( https://ajuntament.barcelona.cat/premsa) i a través d’aquest enllaç:  https://youtu.be/QVojCbMd2Rk

Els periodistes que vulguin fer les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.