Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arxiu Fotogràfic presenta l’exposició “Margaret Michaelis. Cinc dies pel barri Xino”
Divendres 14 de maig, a les 12 hores, a l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona (Pl. Pons i Clerch, 2 2a planta) tindrà lloc la visita guiada amb mitjans a l’exposició Margaret Michaelis. Cinc dies pel barri Xino,  a càrrec de Dolors Rodríguez Roig, comissària de la mostra. Hi assistirà el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura, Carles Vicente.

L’exposició, que es podrà visitar fins al proper 31 d’octubre, se centra en el fotoreportatge que Margaret Michaelis (Dzieditz, Polònia 1902 – Melbourne, Austràlia 1985) va fer l’abril del 1934 al barri del Raval per encàrrec del Grup d’Arquitectes i Tècnics Catalans per al Progrés de l’Arquitectura Contemporània ( GATCPAC) amb l’objectiu de proveir d’imatges l’exposició La Nova Barcelona,  celebrada al subsòl de la plaça de Catalunya el juliol d’aquell mateix any.

L’exposició també inclou diferents reportatges d’arquitectura de l’autora i una mostra del seu pas pel Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya (1936).

ATENCIÓ MITJANS:
Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.