Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona, ciutat capdavantera en l’impuls i la defensa dels drets culturals a través d’un pla inèdit

» El Govern municipal presentarà al plenari d’abril ‘Fem Cultura!’, un pla pioner al món que inclou 9 mesures i 100 accions específiques per implementar noves polítiques públiques per reconèixer i eixamplar els drets culturals a Barcelona

» Amb aquest pla, l’Ajuntament situa els drets culturals a l’altura d’altres drets fonamentals, des d’una perspectiva en què els vincles entre cultura i educació, cultura i tecnologia, cultura i innovació, i cultura i ciència constitueixin espais estratègics de projecció i de futur i, alhora, reforcin la vida democràtica de la ciutat

» Són les entitats, els equipaments i el teixit cultural i creatiu de la ciutat els que, juntament amb les àrees i els programes municipals, s’erigeixen en actors claus en el disseny i l’impuls de les diverses accions que es duran a terme per avançar en la posada en pràctica d’aquest nou marc de drets culturals

» L’Ajuntament invertirà un pressupost de 68,7 milions d’euros per desplegar el programa d’accions previstes fins el 2023 

Pla de Drets Culturals i Dossier de premsa

 

Ada Colau presenta el Pla de Drets Culturals de Barcelona

Avui  dimeres 28 d’abril a les 12.00ha l’espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), tindrà lloc laroda de premsa de presentació del Pla de Drets Culturals de Barcelona a càrrec de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados.

El pla, que es presentarà en el proper plenari del 30 d’abril, és un compendi de nou mesures de govern per tal d’implementar noves polítiques públiques per reconèixer i eixamplar els drets culturals a Barcelona.

Roda de premsa en directe

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.