Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Palau de la Virreina arrenca el Sant Jordi 2021 a Barcelona

El proper divendres, 23 d’abril, a les 9:30 hores, tindrà lloc al Palau de la Virreina (La Rambla, 99), l’acte amb què s’encetarà la diada de Sant Jordi 2021 a Barcelona, organitzat per l’Ajuntament sota el paraigües de Ciutat de la Literatura UNESCO.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa; la pregonera de Sant Jordi 2021, Irene Vallejo; l’escriptor i poeta, Pol Guasch, i representants dels gremis, associacions i organitzacions del sector del llibre que viuran la diada, com Patrici Tixis, Joan Sala, Bel Olid, Jaume Subirana, Alberto González, Joan Nogués o Marià Marin entre d’altres.

ATENCIÓ MITJANS
Aquest any l’aforament és molt limitat. Els mitjans de comunicació que vulguin cobrir l’acte presencialment, és imprescindible facin la petició d’acreditació abans del dia 22 d’abril a través del mail premsaicub@bcn.cat. Els mitjans rebran un correu confirmant l’acreditació a l’acte.

Telemàticament, l’acte es podrà seguir en streaming a través del web de Barcelona Cultura i del web de premsa de l’Ajuntament.

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS
Al voltant de les 9:25 hores, es realitzarà una foto de família amb els assistents. Un cop feta aquesta foto, tindrà lloc els parlaments que marcaran l’inici del dia del Llibre i la Rosa.

Acte en directe

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.