Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la presentació de Sant Jordi 2021, el dia del llibre i de la rosa

El proper dilluns, 19 d’abril, a les 10 h, a la sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (c. de la Canuda, 6), la Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Floristes presentaran els detalls de la celebració del Dia del llibre i la rosa que tindrà lloc a tot Catalunya el proper 23 d’abril.

A l’acte hi assistiran la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa; el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; el President de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis;  la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, M. Carme Ferrer, i el president del Gremi de Floristes de Catalunya, Joan Guillén. Durant l’acte també s’informarà de tots els aspectes logístics i protocols derivats de la pandèmia que s’han establert per poder garantir la celebració d’una diada segura.

Per poder assistir presencialment a la convocatòria, cal confirmació a Eudald Aymerich Jou (685 506 531 info@monmar.net). L’acte es podrà seguir per Streaming.

Roda de premsa en directe

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.