Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El festival Acció Cultura Viva tanca la convocatòria amb més d’un miler de propostes registrades

A principis d’abril es va tancar la convocatòria per poder actuar al festival Acció Cultura Viva amb 1016 propostes registrades; una xifra que gairebé dobla el nombre de peticions d’anteriors edicions, que mai havien superat les 650

La convocatòria era una crida oberta a totes aquelles persones amb ganes de fer música, ja siguin autors, bandes o projectes artístics d’altres disciplines connectats al llenguatge musical

Un cop escoltades i valorades totes les propostes rebudes, la Comissió de Programació configurarà la programació del festival Acció Cultura Viva


Durant els mesos d’abril i maig, la Comissió de Programació, formada per diferents entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona, arrencarà el treball de selecció de propostes. Les persones que la conformen es reuniran en diverses sessions per escoltar, llegir, valorar, contrastar, seguir escoltant i entendre les múltiples i diverses propostes, i per, finalment, fer-ne una primera selecció.

Els projectes seleccionats seran contactats per definir la graella del festival durant la primera quinzena de juny. Aquestes dates són orientatives i poden estar subjectes a canvis.

El festival Acció Cultura Viva, fins ara conegut com a BAM Cultura Viva,, és un projecte participatiu, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, i que genera complicitats amb projectes d’economia social i el teixit musical de la ciutat. Promou processos artístics que enforteixen la col•lectivitat, dignifiquen el treball artístic i posen en valor els drets culturals. El festival es durà a terme durant les festes de La Mercè 2021 al recinte Fabra i Coats, a Sant Andreu.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.