Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Món Llibre’, el festival literari per a infants, obre les seves portes aquest cap de setmana

 

El proper dissabte a les 11 hores obre les seves portes la 16a edició del festival literari per a infants Món Llibre. Aquest any com a novetat, s’uneixen a l’espai habitual del voltant de la plaça Joan Coromines i el CCCB, la Biblioteca Nou Barris, amb activitats programades el dissabte, i la Biblioteca de Poblenou Manuel Arranz el diumenge.

ATENCIÓ MITJANS:

A partir de les 12 hores, la directora artística del festival Marta Almirall, atendrà els mitjans de comunicació a l’espai de la plaça Coromines. Aquesta edició de Món Llibre no tindrà entrada lliure i per tal de coordinar i organitzar l’acreditació de l’acte als mitjans que desitgin fer-ne seguiment, és imprescindible enviïn un correu a premsaicub@bcn.cat.

Per contactar amb premsa del festival durant el cap de setmana:

Dissabte: Belen Ginart (678 47 92 29) // Sira Garcia (699 42 35 31)
Diumenge: Guillem Talens (662 62 73 50)

Món Llibre 2021 està dedicat als escriptors i escriptores contemporanis de la literatura infantil i juvenil, molts dels quals presentaran les seves novetats en el marc del festival, que compta amb la participació de gairebé 50 editorials. A més, una sèrie d’actors i actrius donaran vida a autors i autores clàssics com ara Hans Christian Andersen, J.M. Folch i Torres, Astrid Lindgren i Joana Raspall entre d’altres. Alguns dels espectacles destacats del festival són el de la Biblioteca Universal, al Hall del CCCB, i la Biblioteca de les Meravelles, que es podrà veure als districtes, així com la selecció de curtmetratges ‘Saint-Exupéry i els seus amics poetes’, presentat pel personatge de l’autor d’El Petit Príncep.

Dossier de premsa i material gràfic

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.