Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona ret un homenatge a l’arquitecte Enric Miralles

La Fundació Enric Miralles, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge a Enric Miralles, de la mort del qual es van complir 20 anys el passat 2020.

Exposicions i activitats mostraran al llarg de 2021 les seves múltiples facetes com a creador: arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, acostant la seva figura professional i humana al gran públic

Els comissaris de l’homenatge, Benedetta Tagliabue i Joan Roig i Duran, han seleccionat per a la seva exhibició materials originals i inèdits de l’arxiu de la Fundació Enric Miralles
La Fundació Enric Miralles, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, impulsen un homenatge a Enric Miralles, una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània, i de lamort del qual es van complir 20 anys el passat 2020.

‘MIRALLES’  és un programa d’exposicions i activitats que mostra al gran públic el llegat que l’arquitecte va deixar, amb obres a Barcelona -ciutat on va viure i treballar-, Catalunya i a la resta del món. L’homenatge aborda les seves diferents facetes com a creador: arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, oferint una mirada polièdrica i personal de la seva trajectòria.

Les activitats de MIRALLES estan comissariades per Benedetta Tagliabue (Miralles Tagliabue EMBT) i Joan Roig i Duran (Batlle i Roig), i organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya a través dels Departaments de Presidència, Cultura i Territori i Sostenibilitat, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

Nota de premsa

Vídeo de la roda de premsa

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.