Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la presentació de la resolució del concurs de l’ampliació del MACBA
Demà dimecres 14 d’abril a les 18:15 hores, a l’Auditori Meier del Museu d’Art Contemporani de Barcelona,  tindrà lloc  la roda de premsa de resolució del concurs per la redacció de l’estudi previ de les obres d’ampliació del MACBA.

La presentació tindrà lloc immediatament després de la celebració del seu Consell General i comptarà amb la participació  de Joan Subirats, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona; Àngels Ponsa, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya i vicepresidenta 1a del Consorci; Ainhoa Grandes, presidenta Fundació MACBA i vicepresidenta 3a del Consorci;   Carmen Jiménez, subdirectora general de museos estatales del Ministerio de Cultura;  Ferran Barenblit, director del MACBA ; Josep Maria Carreté, gerent del MACBA; Isabel Bachs, cap d’arquitectura del MACBA; i els representants de l’estudi d’arquitectura guanyador.

ATENCIÓ MITJANS:  

L’acte es podrà seguir presencialment i també en directe des de la web del museu a través del següent enllaç:https://youtu.be/q1_3ph6-tlU. En tots dos casos es prega confirmació del seguiment a press@macba.cat .

Els mitjans de comunicació que desitgin fer preguntes via telemàtica les podran formular a través del canal de Youtube, el Zoom, o a través de whatsapp (Mireia Collado Sentenach 670 520 586).

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.