Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la presentació del programa d’exposicions i activitats en homenatge a la figura d’Enric Miralles

El proper dimecres, 14 d’abril, a les 12 hores, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, assistirà a la roda de premsa de presentació del programa d’exposicions i activitats MIRALLES, un homenatge a les diferents facetes d’Enric Miralles com a creador: arquitecte, dissenyador, fotògraf i professor, que tindrà lloc a la Sala Martí l’Humà del Saló del Tinell MUHBA (Plaça del Rei, 10). La roda de premsa comptarà també amb la presència d’Àngels Ponsa, Consellera de Cultura de la Generalitat; Xavier Marcé, regidor de Turisme i Indústries Creatives; Joan Roca, director del Museu d’Història de Barcelona (MUHBA) i els comisaris de l’homenatge Miralles, Benedetta Tagliabue, arquitecta, presidenta de la Fundació Enric Miralles i directora de l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT, i Joan Roig i Duran, arquitecte i soci fundador de l’estudi Batlle i Roig.

A través de diferents exposicions i conferències programades fins al mes de desembre, l’homenatge MIRALLES oferirà una mirada polièdrica i personal d’una de les figures més emblemàtiques de l’arquitectura catalana contemporània, i de la mort del qual es van complir 20 anys el passat 2020. Les activitats de MIRALLES estan organitzades per la Fundació Enric Miralles amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura (ETSAB), el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i l’estudi d’arquitectura Miralles Tagliabue EMBT.

A la roda de premsa, els comissaris de  MIRALLESBenedetta Tagliabue  i Joan Roig, explicaran la selecció de materials originals i inèdits de l’arxiu de la Fundació Enric Miralles que donaran cos a aquest homenatge. Els materials es mostraran en espais emblemàtics de Barcelona que, juntament amb el Saló del Tinell, formaran part d’aquest “circuit Miralles”.

ATENCIÓ MITJANS:

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat (confirmar assistència a press@laboh.net )

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través d’aquest enllaç:
https://www.youtube.com/embed/hzhkYimhN7Ya

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.