Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM presenta l’exposició “Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola. 1908-1979”

La mostra impulsada per l’Ajuntament reivindica el debat entorn del model educatiu que necessita la societat actual i proposa una visió de llarga durada sobre l’evolució de l’educació a Barcelona al llarg del segle XX i la seva relació amb les opcions polítiques predominants

Comissariada per l’historiador Antoni Nicolau, l’exposició es podrà visitar del 9 d’abril al 27 de març de 2022. L’entrada serà gratuïta i amb reserva prèvia fins al 23 de juny

L’exposició s’acompanya de la publicació d‘un llibre monogràfic i d’un programa d’activitats pròpies i en col·laboració amb diferents agents, com l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona (IMEB) o la Fundació Ferrer i Guàrdia 

Dossier de premsa i material gràfic

ATENCIÓ MITJANS GRÀFICS
Avui dijous, 8 d’abril, a les 13 hores, a la sala Moragues d’El Born CCM (plaça Comercial, 12) tindrà lloc la presentació en roda de premsa de l’exposició  Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola. 1908-1979 , que reivindica la vigència del debat sobre el model escolar.La presentació anirà a càrrec del regidor de Memòria Democràtica,  Jordi Rabassa; la comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona,  Maria Truñó, i el comissari de l’exposició,  Antoni Nicolau.

Roda de premsa en directe

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.