Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Món Llibre’, el festival literari per a infants, s’expandeix a dues biblioteques de la ciutat en la seva 16a edició

» El cap de setmana del 17 i 18 d’abril tindrà lloc al voltant de la plaça Joan Coromines i el CCCB, la Biblioteca Nou Barris i la Biblioteca de Poblenou Manuel Arranz el festival literari per a nens i nenes amb la participació de gairebé 50 editorials

» El Món Llibre 2021 està dedicat als escriptors i escriptores contemporanis de la literatura infantil i juvenil, molts dels quals presentaran les seves novetats en el marc del festival. A més, una sèrie d’actors i actrius donaran vida a autors i autores clàssics com ara Hans Christian Andersen, J.M. Folch i Torres, Astrid Lindgren i Joana Raspall entre d’altres

» Totes les activitats del Món Llibre seran amb inscripció prèvia a bcn.cat/monllibre. Cada inscripció valdrà per assistir a una experiència d’una hora i quart de durada consistent en un circuit que inclourà dues o tres activitats diferents amb diversos horaris, espais i franges d’edat recomanades

» Alguns dels espectacles destacats del festival són el de la Biblioteca Universal, al Hall del CCCB, i la Biblioteca de les Meravelles, que es podrà veure als districtes, així com la selecció de curtmetratges ‘Saint-Exupéry i els seus amics poetes’, presentat pel personatge de l’autor d’El Petit Príncep

» L’autora del cartell, Amaia Arrazola, també participarà en aquesta edició del Món Llibre pintant, en directe, a la plaça Joan Coromines un mural relacionat amb el seu nou llibre-joc, ‘Animals fantàstics’

 

Dossier de premsa i material gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.