Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona ret homenatge a la poeta, pintora i traductora Felícia Fuster en el centenari del seu naixement

El proper divendres, 9 d’abril, a les 13 hores, tindrà lloc l’acte de descoberta d’una placa literària per retre homenatge a l’autora Felícia Fuster al carrer de Sant Miquel, 64, l’edifici on la creadora va viure la seva infantesa. La cerimònia comptarà amb la presència de Joan Subirats, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat; Jordi Rabassa, Regidor Ciutat Vella, i Bibiana Díez, fillola de la poeta i representant de la Fundació Felícia Fuster.

Felícia Fuster (Barcelona 1921 – París 2012) va ser poeta, pintora i traductora. Va donar a conèixer la seva obra en plena maduresa, als anys vuitanta i noranta, i amb poc temps va comptar amb la complicitat tant dels poetes com de la crítica. Tota la seva obra es caracteritza per una forta personalitat i per l’afany de llibertat que va desplegar en tots els àmbits de la seva vida.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.