Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Born CCM presenta l’exposició “Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola. 1908-1979”
El proper dijous, 8 d’abril, a les 13 hores, a la sala Moragues d’El Born CCM (plaça Comercial, 12) tindrà lloc la presentació en roda de premsa de l’exposició  Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola. 1908-1979 , que reivindica la vigència del debat sobre el model escolar.La presentació anirà a càrrec del regidor de Memòria Democràtica,  Jordi Rabassa; la comissionada d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona,  Maria Truñó, i el comissari de l’exposició,  Antoni Nicolau.La mostra, que es podrà visitar  del 9 d’abril al 27 de març de 2022, repassa l’evolució de l’educació a Barcelona al segle XX i la seva relació amb les opcions polítiques predominants. Parteix de l’aprovació l’any 1908 del Pressupost Extraordinari de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, un pla per a la reforma integral de l’educació a la ciutat, que, tot i fracassar, va esdevenir un referent per als moviments que han lluitat per una educació en llibertat a Catalunya. L’exposició compta amb una museografia espectacular que permet al visitant viure en primera persona els fets que s’hi narren.

ATENCIÓ MITJANS
Per assistir a la presentació, cal confirmar l’assistència enviant un mail a: 

comunicacioelbornccm@bcn.cat .L’acte també es pot seguir en  streaming al canal de Youtube d’El Born CMM, en aquest  enllaç , i formular preguntes a través de WhatsApp, indicant nom i mitjà, al telèfon 662 627 350.

Els mitjans gràfics que ho necessitin podran accedir a l’exposició a les 12.30 hores.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.