Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de les obres de reforma de la Nau Central de la Fabra i Coats

Demà, dijous 25 de març, a les 11:15 hores, a l’edifici L de la Fabra i Coats (c. Sant Adrià, 20), tindrà lloc la presentació de la reforma de les obres que completaran la transformació d’aquest edifici. Intervindran el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, la regidora de Sant Andreu, Lucía Marín; el diputat David Escudé, en representació de la Diputació de Barcelona, i els arquitectes redactors del projecte Francesc Bacardit i Manuel Ruisánchez.

Un cop finalitzada la roda de premsa, els periodistes assistents podran realitzar una visita guiada per els espais de la Nau Central de la mà dels arquitectes redactors del projecte.

ATENCIÓ MITJANS

Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 20 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari http://barcelona.cat/rodespremsa

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa ( https://ajuntament.barcelona.cat/premsa).

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa : Els mitjans que segueixin la roda telemàticament i estiguin interessats en fer preguntes, les poden fer arribar a través del WhatsApp, indican el seu nom i mitjà, al telèfon 678 446 323

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.