Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Frederic Marès inaugura el programa ‘Convidats i amfitrions’, en col·laboració amb les Galeries d’Art de Catalunya    

El 13 de març el Museu Frederic Marès (Plaça Sant Iu, 5), inaugura el programa Convidats i amfitrions , organitzat en col·laboració amb l’associació Galeries d’Art de Catalunya (GAC). El programa, comissariat per la periodista i crítica d’art Montse Frisach, consisteix en l’exposició de tres obres d’art procedents de tres galeries, que s’exhibeixen des del 13 de març fins al 20 de juny a les sales d’exposició permanent del Museu.

El projecte proposa un diàleg transversal i intemporal entre algunes obres i sales del Museu i les tres peces convidades, que el públic anirà trobant durant la seva visita. Les relacions entre les obres de fora i les de dins són de diversa índole: estilístiques, conceptuals, de context, socials i emocionals. Les persones visitants tenen llibertat de trobar altres lligams i coincidències entre elles.

Convidats i amfitrions està complementat per tres debats sobre els corresponents diàlegs per part de persones expertes de diferents disciplines i un cicle de tres lectures d’artistes contemporanis sobre la col·lecció del Museu a càrrec de l’escultor Tom Carr, la ceramista Madola i la pintora Alicia Marsans. Com a cloenda, se celebrarà un debat amb antiquaris, col·leccionistes i galeristes, moderat per l’antiquari i escriptor Artur Ramon.

Dossier de premsa i material gràfic

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.