Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Àngels nous’: Un monument públic per a la plaça de la Gardunya

El fris fotogràfic de Jorge Ribalta recorrerà diversos espais com el Mercat de la Boqueria, els edificis de veïns o La Massana 

Neix de la iniciativa de la Comissió de Cultura i Convivència de la plataforma #veïnsgardunya d’instal·lar als espais comuns dels pisos algunes de les imatges de l’exposició que es va presentar a La Virreina Centre de la Imatge el 2019 

El recorregut d’ Àngels Nous. Un fris fotogràfic per a la plaça de la Gardunya, es podrà seguir a través de codis QR que dirigeixen a un mapa interactiu 

Els murals doten de densitat històrica una arquitectura nova i contribueixen a fer intel·ligible un espai de la ciutat que no havia estat pròpiament habitat durant més d’un segle i mig 

Dossier de premsa i imatges

 

Presentació del monument públic ‘Àngels Nous’ 

Divendres, 12 de març, a les 11 h, es podrà seguir a través del web de Barcelona Cultura la presentació d’ Angels Nous amb la intervenció de  Jorge Ribalta, fotògraf i investigador; Miriam Hidalgo, membre de la Comissió de Cultura de la plataforma veïnal #veïnsgardunya, veïna de la plaça i arquitecta;Valentín Roma, comissari de l’exposició a La Virreina Centre de la Imatge; Jordi Rabassa, regidor del Districte de Ciutat Vella; i Marc Aureli Santos, director de serveis d’Arquitectura Urbana i Patrimoni.

Els periodistes que segueixin la roda de premsa  online i vulguin plantejar preguntes, les podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Vídeo Roda de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.