Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc aborda l’evolució del litoral barceloní i els seus espais portuaris a l’exposició “La línia de costa de Barcelona”

El proper dimecres, 10 de març, a les 18 hores, tindrà lloc en format virtual una conferència sobre l’evolució de la línia de costa de Barcelona, inclosa dins de les activitats complementàries a l’exposició ‘La línia de costa de Barcelona’, que es pot visitar al Castell de Montjuïc. L’acte presentat i moderat per Santi Riera, doctor en Geografia i Història a la UB i comissari de l’exposició, comptarà amb la participació de Carme Miró, del Servei d’Arqueologia de Barcelona, i Ramon Julià, doctor en Geologia a la Universitat de Barcelona.

Els experts, autors de l’estudi ‘Evolució del front marítim de la zona portuària de Barcelona de la tardoantiguitat a l’edat moderna’, analitzaran les principals fases de canvi, des de l’ascens marí holocè, l’estabilització i ocupació prehistòrica del litoral, l’expansió deltaica, els canvis portuaris des de l’iberisme fins a l’època moderna i la construcció contemporània del litoral. 

Per seguir la conferència s’ha de completar el formulari d’inscripció. Un cop realitzat el registre a l’esdeveniment, es rebrà el link de connexió.

Més informació i entrevistes
Montse Mascaró, premsa@eurecat.org, 630 425 169

Dossier de premsa

Més informació sobre l’exposició

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.