Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ada Colau inaugura l’exposició “Barcelona Fotògrafes”

Dissabte 6 de març, a les 11.00 hores (Via telemàtica), l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; la tinenta de Drets Socials, Feminismes i LGTBI, Laura Pérez; la historiadora i curadora de l’exposició, Isabel Segura; i la fotògrafa i antropòloga, Anna Boyé, inauguren l’exposició fotogràfica “Barcelona Fotògrafes” en el marc de les celebracions del Dia Internacional de la Dona.

L’exposició és un relat sobre la imatge moderna de Barcelona a través de la mirada de vint-i-una dones fotògrafes, sovint oblidades al llarg de la història. D’accés lliure, es podrà visitar fins al 6 de juny a la plaça Comercial, davant El Born Centre de Cultura i Memòria, i itinerarà per la resta dels districtes de la ciutat al llarg del 2021.

Els i les periodistes que vulguin realitzar, el mateix dissabte a les 10.30 hores, una visita guiada a l’exposició de la mà de la seva curadora, hauran de registrar-se prèviament en el següent enllaç: https://inscripcions-ajuntament.barcelona.cat/index.php/542177

 

Dossier de premsa adjunt

Vídeo roda de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.