Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Exposició de Joseph Beuys a La Virreina Centre de la Imatge

El proper divendres, 5 de març, a les 11 hores, a La Virreina Centre de la Imatge (La Rambla, 99) tindrà lloc la presentació per a mitjans de  Pedagogia radical, democràcia directa i plàstica social, de l’artista Joseph Beuys, a càrrec del comissari de la mostra, Valentín Roma.

Joseph Beuys (Krefeld, 1921 – Düsseldorf, 1986) encarna, potser a desgrat seu, algunes de les grans dicotomies conjugades per l’art durant el segle XX. Xaman i  clown, apòstol inaugural i, a la vegada, missatger crepuscular, la seva vida i la seva obra ofereixen, avui dia, un triple desafiament no sempre llegible per als espectadors contemporanis: com treballen la provocació els artistes, quines temptacions al cinisme els assalten i fins a quin punt un desordre reinventa l’esfera pública.

Els mitjans interessats en cobrir la roda de premsa han de confirmar la seva assistència enviant un correu a lcarbonellf@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.