Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats presenta les bases de la convocatòria municipal de compra d’obres d’art contemporani

Demà dimarts, 2 de març, a les 13 hores, a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, acompanyat del director del MACBA, Ferran Barenblit, i la Gerenta de l’ICUB, Mònica Mateos, presentaran les bases per optar al programa de compra d’obra artística per part de l’Ajuntament de Barcelona.
L’impuls d’aquesta mesura, anunciada el passat mes d’octubre en el marc del tercer pla de suport al teixit cultural de la ciutat, compleix amb el doble objectiu de reconèixer i patrimonialitzar generacions que encara no han format part de fons públics i de fer arribar recursos al conjunt del teixit vinculat a l’art a Barcelona.

ATENCIÓ MITJANS:

Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsaicub@bcn.cat
La roda de premsa es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura:
https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/

Els periodistes que vulguin preguntar per via telemàtica hauran de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp al 662 627 350 o un mail a premsaicub@bcn.cat indicant nom i mitjà. Abans de que comenci la roda de premsa rebran l’enllaç i instruccions per connectar-se. 

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.