Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Capella presenta la programació de Barcelona Producció 2021-2022 i l’exposició de Lucia C. Pino

El proper dimarts 23 de febrer, a les 11 hores, tindrà lloc a La Capella la presentació de la programació de Barcelona Producció 2021-2022 i de l’exposició de Lucía C. Pino, Makebelieve Neuromancer. Hi intervindran Daniel Granados, delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona; David Armengol, coordinador de les tutories de Barcelona Producció 2021-2022; Lucía C. Pino, artista; Pilar Cruz, tutora de l’exposició, i Teresa Rubio, responsable del projecte de mediació What the Cell! Una mirada macro a la unitat de la vida.

L’exposició Makebelieve Neuromancer és una instal·lació escultòrica, immersiva i autònoma en què s’explora la idea de la transitorietat i la seva capacitat de formació d’altres tipus d’existència i subjectivitat. A través del concepte d’armadura, de profilaxi, i mitjançant les línies de recerca escultòrica que l’artista ha estat desenvolupant en la seva obra sobre el comportament i l’acoblament dels materials, es reflexiona sobre la seva capacitat de mutació. I, sobretot, se celebra la condició de canvi constant, les identitats no normatives i la idea mateixa de la transformació com a lloc habitable i no com a lloc de pas.

El projecte de mediació de Teresa Rubio, What the Cell!, s’articula prenent com a inspiració la unitat de vida més petita que existeix. A partir d’un joc d’escala micro-macro, la cèl·lula, la seva funció i la seva activitat química es converteixen en una metàfora del comportament i la interacció entre les persones (cèl·lules), les comunitats (teixits) i la ciutat (ecosistemes).

 

Els mitjans interessats en cobrir la roda de premsa han de confirmar la seva assistència enviant un correu a lcarbonellf@bcn.cat 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.