Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del programa Dansa Metropolitana 2021

El proper divendres, 19 de febrer a les 10.30 hores, tindrà lloc a l’Oliva Artés – MUHBA (c. d’Espronceda, 142-146) la presentació de la programació de l’edició 2021 del Dansa Metropolitana, que se celebrarà del 5 al 21 de març als municipis de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Viladecans.

La presentació anirà a càrrec dels membres de la comissió artística del festival Cesc Casadesús, Giulia Poltronieri, Penélope Cañizares i Josep Lluís Marcè i també comptarà amb l’actuació de l’artista Juan Carlos Lérida que oferirà un tast de la seva peça Máquinas Sagradas, emmarcada dins el nou projecte Filatures del festival.

Dansa Metropolitana és un projecte fet a partir de la col·laboració i la complicitat dels teatres i els programadors dels diferents municipis i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

ATENCIÓ MITJANS: Per assistir-hi presencialment cal confirmar assistència a premsa_festivalsICUB@bcn.cat. La roda de premsa es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura:

https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca/streaming  

Els periodistes que segueixin la roda de premsa online i vulguin plantejar preguntes, les podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.