Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 9a edició del festival SÂLMON

El proper dilluns 15 de febrer, a les 12:30 hores, tindrà lloc la presentació de la 9a edició del festival de les arts vives de Barcelona que tindrà lloc del 17 al 21 de febrer.  La roda de premsa comptarà amb la participació de la directora del Mercat de les Flors, Àngels Margarit, i del delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados,  i anirà a càrrec dels representants de les diferents estructures com ara Óscar Dasi de La Caldera, Bea Fernádez de La Poderosa, Semolina Tomic de l’Antic Teatre i Elena Carmona del Graner, així com de les comissàries i de la curadora.

Per primera vegada el festival està impulsat per quatre estructures artístiques de la ciutat: La Caldera, el Graner, l’Antic Teatre i La Poderosa, i compta amb un equip d’artistes que l’han comissariat, que són Sofia Asencio, Bea Fernández, Iñaki Álvarez i Ariadna Rodríguez, així com la curadora Dianelis Diéguez.

La roda es podrà seguir únicament per streaming. És imprescindible confirmar assistència al següent mail per obtenir l’enllaç: mros@mercatflors.cat


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.