Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Museu Etnològic presenta l’exposició “UDJAT. L’exotisme de l’antic Egipte a Barcelona”

Dijous 28 de gener, a les 12.30 hores, el Museu Etnològic i de Cultures del Món, a la seva seu del carrerMontcada número 12, presenta per a premsa la nova exposició temporal Udjat. L’exotisme de l’antic Egipte a Barcelona , que documenta l’entusiasme que la cultura egípcia suscita a la ciutat de Barcelona des de fa més d’un segle.

A la visita hi participarà el director de Memòria, Història i Patrimoni de l’Institut de Cultura de Barcelona,Carles Vicente, i el comissari de l’exposició, Oriol Pascual. L’exposició es podrà visitar del 29 de gener fins al 15 de juny.

Imatge gràfica i dossier de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.