Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Festival Llum BCN, les activitats de Santa Eulàlia i l’Arribo de Carnestoltes suspesos per la situació sanitària

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries i de Protecció Civil, s’ha decidit des de l’Institut de Cultura suspendre les activitats culturals previstes a la via pública lligades al cicle festiu popular, com ara les festes de Santa Eulàlia i l’Arribo de carnestoltes, així com el festival LlumBCN.

El festival LlumBCN, previst per al 4 al 6 de febrer, i que des de fa uns anys il·lumina el barri de Poblenou amb instal·lacions artístiques de les escoles de la ciutat i artistes internacionals, posposa l’activitat fins a la tardor d’enguany, un cop la situació sanitària s’hagi estabilitzat.

Les activitats presencials de Santa Eulàlia queden anul·lades, a excepció de les cinc exposicions que es podran visitar seguint les mesures dictades per les autoritats sanitàries.

Al Born CCM es manté les tres mostres que recullen el bestiari infantil de Barcelona, la del bestiari festiu històric que també commemorarà el 700 aniversari de Corpus a la ciutat, i l’exposició fotogràfica que girarà entorn les catifes de flors. Al Pati Manning es podrà visitar la mostra de gegantons i la tradicional exposició de les Gegantes Laies a l’Ajuntament. I també els museus mantenen la tradicional jornada de portes obertes durant la diada de Santa Eulàlia.

El dia 12 de febrer, a través de les xarxes de cultura popular es podrà seguir els actes protocol·laris de l’Ofrena floral i la Cerimònia del Penó de Santa Eulàlia. A més, s’aprofitarà la jornada per recordar actes tradicionals d’anys anteriors, també a través de les xarxes.

Pel que fa a l’ Arribo de Carnavaltambé s’anul·la qualsevol acte presencial. No obstant, ses majestats els reis Belluga i Tòtil Tocatdelala tindran presència virtual el Dijous Gras a les xarxes de cultura popular.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.